salah AKUH ke???

perlukah aku dipersalahkan , 
dia pernah aku sayangi dan ku cintai
tapi dia tahu perasaan aku ..
aku berharap cinta dia ,
tapi setelah aku pergi jauh tinggalkan dia 
dan bila aku kembali..
dia mencari aku...

apa yang harus aku buat....
apa kah ini salah aku...
apa dia sangat merindui ku...

apa kah dia sayangi ku...

i need your love...
:'(

Best of septembeR

Genap tiga puluh haribulan sembilan amat mengembirakan ... sebab kawan-kawan semua dapat berkumpul..
dapat meraikan  ulang tahun mereka yang menyambut bulan SEMBILAN ....
huhu time tu memang meriahlar...ada yang datang sorang ada yang coulpe , nak jadikan cerita (ai sampai tak tahu nak cakap macam mana lagi lar) tgk jerk lar picture-picture nie...
:-
 
ayam bakar , ikan bakar , kerang - bakar-bakar (meh tolong sini)
             ha nie amek gambar ramai-ramai (mana pula aku nie)

                                (sorry lar kabur sikit) bulan SEMBILAN 
         nur - 6 , nana - 11 , ama - 12 , liza - 23 , zul - 24 dan zali -25
                                  (ha yang ini terakhir sekali bakar)
                       (yang ini malu-malu kucing nak ambil gambar)
                                                   (pasangan COMEL )
( hui jauhnya ambil gambar takpe-takpe okay lar tu ) kami kawan saja tak lebih tak kurang (sister brother)

hari ini sampai disini jerk lar nanti saya cerita lagi , eamm nie lar pengalaman aku yang pertama yang aku penah rasa (sebelum nie tak pernah pun :'( ... ) tapi apa-apa pun its the best in my life and all my friend in september 2011 .. peace yo... :) 
[ time : 2250 ]





Awak...saya sayang awak...awak baca taw

saya sayang awak..tapi betul ke saya sayang awak??awak sayang saya ke??kalau sayang, nape awak pegang tangan saya??awak nak tengok rambut saya,nak hug saya,nak saya pakai seksi2..memang la awak xkasi boy lain tengok saya pakai seksi..tp awak xhalal lagi utk saya kan??saya sayang awak ke kalau saya kasi semua tu kat awak??

saya sayang awak..betul..xtipu..tapi sayang ke kalau bila dengan awak, saya lalai??saya lupa kat Dia yang dah cipta saya, yang kasi saya perasaan cinta kat awak..saya lupa solat, saya lupa dosa..saya lupa Tuhan..takut la...

betul awak..saya sayang awak..tapi saya takut..takut sangat nak sayang awak..awak baik, selalu solat awal..tapi nape bila dengan saya awak lupa solat??masa kuar, kita lalu je depan masjid..xpernah stop..tp kt tempat xde orang, kita stop.beratus duit awak habis untuk saya kn??saya hargai sgt..saya tau awk syg saya..tp nape awak xsimpan duit tu dulu..kot2 ada jodoh, boleh kita kawen..awak...saya takut..takut sangat..takut bila ingat pe yang kita dah buat..saya nak awak jadi halal utk saya..tp xboleh la sekarang..mcm mana awk nk tanggung saya..kita blaja lg..saya nak hidup dgn awak..saya nak awak jd imam saya..nak sgt share everything dgn awak..saya nak jadi kekasih halal awak..tapi betul ke cara kita wak??saya takut laaaa...

awak..saya nak hidup dgn awak forever kat heaven..tapi layak ke kita gi heaven kalau kita camni??macam mana kalau tiba2 Dia panggil kita pergi..xkisah la saya dulu, awak dlu atau dua2 skali..boleh ke kita gi heaven kalau Dia panggil kita skarang??kalau la Dia tanya apa yg saya dah buat dgn awk, pe saya nk jawab nanti..saya maluuuuuuuuuuu sgt kat Dia.. awak..lama saya fikir..saya fikir pasal kita..betul saya sayang awak..tapi, sampai bila kita nak camni??awak..saya dah fikir lama...lepas ni, kalau saya xmsj awk,xnk jumpa awk, xnak call awk, xnk vc, mms or wc,awak jgn salah faham tau..saya buat camtu sbb saya syg awk sgt2..awak..saya nak forever kat syurga dgn awak..dulu saya sedih sbb kita jauh..tapi skarang, saya bersyukur sangat..Tuhan sayang kita..kalau dekat, awak boleh agak kn pe kita buat nnti?? saya xtau camne nk gtau awk..saya nak jaga hati awk..tp awak sedar x sebenarnya saya dah kotorkan hati awak..saya suka goda awak dgn manja saya, dengan body saya..saya suka buat awak cair dgn saya..jahatnya saya..awak saya banyak dosa..awak nk ke terima org mcm saya jd wife awak??

awak..saya nak bersihkan diri saya sebelum jadi yang halal buat awak..saya nak jadi the best wife..baru la awak xpandang orang lain dah..saya xnk susahkan awak dgn saya yg mcm ni..awak..saya nak jadi bidadari awak..bukan kat dunia je..tp kat heaven gak..saya nak jadi bidadari awak yg forever.. awak..saya tahu saya xbaik....banyak sangt kurang n xlayak nak tegur salah awak..tapi saya sayang awak..pe kita buat, bukan ada org tahu pn...sape lagi nak tegur awak kalau bukan saya??saya pn nak awak jadi suami yg boleh pimpin saya ke syurga..xnak ke??xkn la awak sayang saya utk hepi2 kat dunia ni je..awak xnk ke pilih saya jadi bidadari awak kt syurga nanti??awak..tolong la...saya xnk dah jumpa awak..tp mungkin saya lalai gak nanati..syaitan selalu ada dgn saya..suka je dia kalau saya keluar dgn awk, goda awak..awak..tolong la ingat kan saya gak bila saya lupa.tolong ek..saya lemah sangat..saya nak jadi kuat..kuat utk awak..untuk hidup dgn awak.

saya sayang awak..camne kalau tiba2 Dia panggil kita b4 kita sempat bertaubat..takutnye saya..awak xtakut ke??camne kita nak gi syurga??camne saya nak jadi bidadari awak??saya nak sangat cinta ni kerana Dia..tp dgn apa kita dah buat, layak ke kita letak nama Dia dlm cinta kita??malu sangat kat Dia..awak..saya nak berubah..utk diri saya gak, utk parents saya..tp, kalau saya berubah, awak still terima saya lagi kan??saya nak berubah pn sbb nak jadi the best utk awak..utk babies kita nanti..nak jadi mom yg the best..huhu. tinggi betul cita2 saya..saya pn nak kita jadi pasangan yg educated..nak sama2 berjaya..tp educated yg taat padaNya la..mesti bahagia kan..kita ingat Dia, Dia pun ingat kita,,so, boleh la Dia jaga kita nanti..

awak, kalau la saya pergi dulu,saya nak tunggu awak kt syurga tau..awak doakan la saya bia boleh masok syurga..saya nak jadi bidadari yg tunggu awak..n there, i'll be yours forever...tapi, kalau awak pergi dulu??ye..saya sedih..tp saya pun akan doakan awak..insyaAllah..nanti awak tunggu la saya kt syurga k??mesti ramai bidadari tunggu awak kat sana..tapi, simpan la 1 tempat untuk saya k??saya nak jadi bidadari awak..

awak..maaf kan saya kalau ape yg saya buat n gtau ni mengguris hati awak..saya buat camni sbb saya sayang awak..saya xtau camne nak gtau awak..sebab tu saya taip kt sini..maaf sebab saya post kat sini..bukan nak bukak kburukan sendiri..at least mereka yang baca ni boleh jadikan kisah ni sbgai panduan..ramai kt luar sana kapel n buat macam2..saya takot nak post kat awak..tapi saya harap awak tergerak hati nak baca ni k..awak..dah nak subuh la..kejap lagi mesti Dia panggil saya..ingat tau..SAYA SAYANG AWAK ETERNALLY N INFINITY.. n saya tunggu awak jemput saya sebagai yg halal utk awak nanti k..

dari admin: walaumacam mana sayang sekalipun dengan pasangan kekasih couple anda matlamat tidak menghalalkan cara...cuma jalan yg terbaik adalah perkahwinan...sekian

kisah aku

haa nie memang kisah aku yang sangat susah diceritakan sebab dah lama aku pendam dalam hati yang sakit nie.... kisah aku pada 15/12/2010 :- waktu petang aku mengayat seorang perempuan nie , memang susah aku nak dia percayakan aku .. mengambil masa yang lama ..... tapi kelama-lamaan tu dia sudi terima aku , kami berkawan dan tanya hal masing-masing agak lama juga kami berkawan eammm tidak lama kemudian kami putus apa sebab pun tak pasti (masa tu boleh terima lagi ) >.<" tak lama tu 20/06/2011 kami bersama kembali (mesti pelikkan) ada sebab dia buat macam tu..dia kata " saya sayang awak seorang " tapi kenyataan itu tipu semata mata ... kali nie dia permainkan hati aku yang ikhlas dan aku berasa sakit , luka dihati (rupa-rupanya dia hanya permainkan hati dan perasaan aku yang ikhlas ini) hidup di dunia nie banyak dugaan hidup... tapi kalau korang nak tahu ... hati aku cuma ikhlas yang sudi terima aku seadanya bukan untuk dipermainkan...